пʼятницю, 6 вересня 2013 р.

Пройшла зустріч з Юрієм Шипом, присвячена 70 річчю з дня народження

  Соло під Карпатським небом
Під такою назвою в районній бібліотеці пройшла зустріч з письменником, поетом, лауреатом Всеукраїнської премії ім. Леоніда Глібова та крайових – ім. Федора Потушняка та Героя України о. Августина Волошина,нашим земляком  Юрієм Шипом присвячена 70-річчю з дня народження.

     Працівники централізованої районної бібліотечної системи підготували літературно – музичну композицію «Соло під  Карпатським небом»,  розповіли про  творчий шлях Юрія Васильовича, оформили книжково – ілюстративну  виставку.
     У програмі були поезії, гумор, сатира у виконанні бібліотечних працівників та гостей.
    Сімейним дуетом «Рідна пісня» районного будинку культури Тетяною та Сергієм Раховськими написана музика на слова Ю. Шипа «Іде Марічка до Ісуса» та «Гімн Пацканьову», які прозвучали на зустрічі. У виконанні бібліотекаря з села Оріховиця Світланою Когут прочитані гуморески «Сині сльози» та «Не туди путівка», Марта Желізняк, провідний бібліотекар з с. Чабанівки,  виконала «Гімн Чабанівці», тепло зустріли бібліотекаря  з с. Оноківці Марію Гричушенко, яка є солісткою народного колективу «Цинторія» районного будинку культури. У її виконанні прозвучали пісні на слова Ю.Шипа муз П.Матія «Я благаю тебе, сину» та «Був бичок у баби», акомпонірував їй Михайло Рибалко. Методист РОМЦНТ і КОР Владислава Коста прочитала вірші «Прощальне слово» та «Сонце і Тінь». Зустріч проводила ведуча – бібліотекар Маряна Сенькіна з села Демичі.   Директор РЦБС – Валентина Валієва подякувала ювіляру Юрію Шипу за теплу і змістовну зустріч. В свою чергу Ю.Шип подарував для біліотеки свої книги.
      Довгих,творчих років бажають Вам всі бібліотечні працівники.     


   





Немає коментарів: