понеділок, 15 квітня 2019 р.

«Книгоманія-2019»


       12.04.2019року  на базі бібліотеки-філії  смт. Середнє відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2019".      Учасників та гостей «Книгоманія-2019» привітала директор Ужгородської ЦРБС  Валієва В.Н. Після чого розпочалася боротьба за звання «Найкращого  читача Ужгородського району». В конкурсі прийняли участь користувачі бібліотек-філій сіл Коритняни, Пацканьово, Дубрівка, смт.Середнє.
        Кожен учасник представляв свою улюблену книгу та намагався переконати ровесників і журі, що саме ця книга найцікавіша  і що її необхідно обов’язково прочитати. Більшість учасників конкурсу представляли книжки сучасних авторів української та зарубіжної літератури для дітей з позашкільної програми.
Журі відмітили відмінну підготовку дітей, їх начитаність та артистичні здібності. Переможцями ІІ-го етапу стали  користувачі  бібліотеки-філії смт.Середнє Вакерич Христина та Комарницький Василь, села Дубрівка – Філяк Ольга та Токар Анастасія. Сподобалось глядачам і виступи Томинець Марини та Скучка Каріни. Всі учасники отримали Дипломи та пам’ятні подарунки.
    











    Порадував усіх присутніх майстер-клас писанок, який провела керівник методичного центру Ужгородського  районного відділу культури Оксана Ільченко.

Немає коментарів: