вівторок, 17 травня 2016 р.

День сім´ї в селі Есень

День сімї в селі Есень
              З 10 по 17 травня в Україні проходив Тиждень планування сімї. З цієї нагоди районна бібліотека за підтримки Благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» вже 4-й рік проводить разом з бібліотеками філіями вуличні акції «Майбутнє варто планувати» в рамках Програми «Здоровя жінок України» . Такі акції пройшли в селах Тийглаш, Сюрте, В.Лази, смт. Середнє, а в цьому році в с. Есень. Мета заходу – привернути увагу наших громадян до питань власного здоровя та народження бажаних і здорових дітей. Акцію підготував завідуючий бібліотекою-філією, керівник народного танцювального ансамблю «Ритм» Сабов Тіберій. Допомогли у проведенні акції бібліотекарі районної бібліотеки та прилеглих сіл, які обслуговують угорське населення.
              Під час акції до уваги присутніх були представлені різноманітні брошури, флаєри та листівки про репродуктивне здоровя, засоби контрацепції та проблеми планування сімї.
              Захід зібрав  багато молоді та дітей. Їх увазі була представлена  цікава концертна програма, проведені майстер-класи по бісероплетінню, орігамі,
декупаж скляних виробів, боді-арт на обличчі.
              Акушер-гінеколог Мункачі Тімея  розповіла про проблеми небажаної вагітності та небезпеку абортів і його наслідки для організму.
              Працівники районної бібліотеки продемонстрували артистичні здібності:
влаштували парад казкових  героїв та співали пісні разом з малечою.

              Ведучі заходу Сенькіна Мар´яна та Сабов Тіберій теплими словами привітали учасника АТО  Ласло Філіпа, а донечка подарувала йому гарну пісню.







Немає коментарів: