вівторок, 19 травня 2015 р.

Майбутнє варто планувати


                      Ужгородська ЦРБС  вже 3 рік поспіль проводить вуличну акцію «Майбутнє варто планувати», яка цього року  проходила  на базі бібліотеки-філії с.Великі Лази. Захід проводиться за підтримки програми «Здоров’я жінок України», що реалізується БФ «Центр громадських ініціатив» у партнерстві  з бібліотеками району.
                      Головним організатором свята була завідуюча бібліотекою-філією с.В.Лази – Бобук Олена Василівна, за допомоги директора клубу - Бенжак Лесі Михайлівни. Відкрили свято, присвячене Дню сім’ї, священики православної та греко-католицької церков. Також до слова була запрошена  лікар-гінеколог, яка протягом усього свята надавала консультації всім бажаючим. Під час акції до уваги присутніх були представлені  баготочисельні брошури, флаєри та листівки про репродуктивне здоров’я, засоби контрацепції та проблеми планування сім’ї. 
                      До концертної програми директор клубу, спільно з районним будинком дитячої творчості,підготували танцювальні виступи діток села, а дівчата старшого віку співали милозвучні та чарівні українські народні пісні. Протягом усього дня відбувались майстер-класи з різною тематикою, літературні вікторини, розіграші, конкурси, тощо. Під кінець свята присутніх пригощали бограчем та різноманітними ласощами.










 

Немає коментарів: