пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

Нехай кохання править світом

           Під такою назвою відбувся захід в Ужгородській ЦРБ у рамках спільного проекту „Майбутнє варто планувати”, що реалізується благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин) у партнерстві з Ужгородською ЦРБС.
      Для всіх закоханих працівники Ужгородської центральної районної бібліотеки (директор Валієва В.Н.) підготували цікаву і змістовну програму  на тему „Кохання важливе,  захистіть його ” та оформили книжкові виставки: „Майбутнє варто планувати ”, „Романи про кохання ”, „Абетка здоров’я ”. Під час проведення заходу ведучі розповсюджували тематичний матеріал.
           На свято були запрошені фахівці з районної лікарні, які проінформували присутніх з питань репродуктивної функції та планування сім’ї.  Ці питання неодноразово розглядалися на заходах публічних бібліотек району  у рамках програми „Здоров’я жінок України ” за п’ятирічною Програмою (2011-2016 роки). 
             Ведучими на святі були: Руслана Данацко (бібліотекар села Нижнє Солотвино) та Василь Клочуряк (спеціаліст відділу культури райдержадміністрації) уміло проводили конкурси та ігри. Свято прикрашали концертні номери у виконанні Таїсії Гаджибекової (учениці музичної студії РБК, викладач Т.Раховська), Віталій Горбей (студент Ужгородського коледжу культури і мистецтв), Василь Клочуряк та хореографічний ансамбль „Орхідея” будинку культури с. Тийглаш (керівник М.Ігнац).
             Ужгородська ЦРБС висловлює подяку благодійному фонду „ДОРКАС”, який  допоміг  у проведенні безпрограшної лотереї.


       

Немає коментарів: