понеділок, 7 листопада 2016 р.

Осінні канікули у ЦРБ


Під час осінніх канікул Ужгородська ЦРБС щиро відкрила свої двері для юних користувачів. Дітей зустрічали яскравими книжково-ілюстративними виставками, проводили бесіди та майстер класи на  різноманітні теми,пригощали солодощами.
Провели  віртуальні подорожі по зоопаркам Європи, переглядали дитячі фільми за допомогою проектора. Із задоволенням приймали участь у конкурсах  малюнків «Золота осінь» та «Мій улюблений книжковий герой». Разом з бібліотекарями діти прийняли участь в підготовці костюмів для лялькових героїв казок «Аладін» та «Русалочка».
В рамках проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» відбулось  «Дивне свято Хеловін». Це свято  стає все більш популярним у країнах Європи, а зокрема і в Україні.  Діти дізнались, як його святкують у  європейський країнах  з перегляду фільмів та розповіді бібліотекарів. Користувачі бібліотеки під час майстер-класа «Страшні привиди», «Веселі гарбузики» мали нагоду розважитись та продемонструвати свої творчі здібності, всі бажаючі змогли створити власні прикраси та  лампи з гарбуза – «світильники Джека».














Немає коментарів: