пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

«Україна – більше за життя»

 

29 серпня відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 В бібліотеках району та центральній районній бібліотеці було оформлено: книжкові виставки «Слава Героям» (ЦРБ), «Вічна пам'ять і слава героям»(с.Дубрівка), «Вшануємо пам'ять захисників України»(с.Худльово), «Українці – нація героїв» (смт.Середнє); година-реквієм «Герої не вмирають…Просто йдуть» (с.Оріховиця), присвячена загиблому воїну АТО Руслану Семчищу; Також проведені: тематична полиця «Живі поки пам’ятаємо» (с.Гайдош, Пацканьово) документальні фільми пам’яті захисників.



В бібліотеках  пройшли  майстер-класи  виготовлення знаку пам’яті «Сонях».






Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники!


Немає коментарів: